Heia Hushovd

Share

I ettermiddag vart eg klistra til TV-skjermen. Eg likar å sjå sykling på TV. NM i landeveisritt i Grimstad burde altså vere perfekt, særleg når ei rekke proffar av dei vi likar å sjå i Tour de France er på startstreken.

Eit stykke ute i rittet, dei hadde vel att seks-sju mil, så kom bileta og synte at Thor Hushovd var i godt slag. Saman med ein ung syklist frå +Bank Team hadde han sprengt det store feltet og låg no i ei lita gruppe som den unge ryttaren hadde fått eit forsprang på saman med Kristoff. Og då den vesle gruppa tok att dei to, slo Hushovd til åleine. Det var jo vanskeleg å tru at han kunne klare å halde unna i over to mil aleine med sterke ryttarar halsande bak, men det gjorde han. Fem meter før hovudfeltet kom han til mål, og såg du på resultatlista, fekk alle same tid. Men Edvald og Kristoff måtte nøye seg med plassane bak Hushovd, sjølv om dei skal vere med i Tour de France og Hushovd i går fekk melding om at han bare var reserve.

Slik er livet, det går opp og ned. Men det var moro å sjå Grimstad-gleda på TV i dag. Nå er det bare snaue to månader til Tour de Fjords startar frå Valle. Eg las at Kristoff skal vere med der, men om BMC og Sky kjem, det har eg ikkje høyrt noko om enno.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.