Landeskogen Litteraturfest

Share

Onsdagskvelden hadde eg med Gunstein Bakke på telefonen. Han var på Lillehammer Litteraturfestival, men ordna det slik at han kunne fortelje om Landeskogen Litteraturfest i Valle Radio denne kvelden.

Han hadde mange lovord om arbeidet som Helga Arntzen har gjort for å restaurere Landeskogen. No er den store matsalen ferdig restaurert med plass til 150, og der har han og Hind Helene Røynesdal fått med seg mange gode krefter for å lage ein Landeskogen Litteraturfest 10. juli.

Det startar klokka 17 denne onsdagen. Då har Gro Dahle ein times barneprogram.

Hovudprogrammet startar klokka 19.30. Då har dei fått med seg gode krefter til å lese opp: Morten Langeland, Bjarte Breiteig og Gunstein Bakke sjølv. Konferansier vert Bernhard Ellefsen, jinglemaster vert Runar Granheim og det er ei fotoutstilling ved Marit Kvaale.

Hovudinnslaget vert ein urpremiere der Paal-Helge Haugen og Daniel Sandén-Warg saman skal framføre tekstar frå punktromanen Anne, kanskje den mest kjende boka til Paal-Helge Haugen. Programmet denne kvelden vert avslutta av Trude Marstein og av Gunnar Wærness/Henrik Skotte som skal framføre Poetisk kabaret. I ein god pause denne kvelden kan ein kjøpe Setesdalssuppe og høveleg drikke til.

Festkvelden kostar 150 kroner, barneprogrammet er gratis. Litteraturinteresserte på Agder burde reise mannsterke til Landeskogen denne kvelden, både for å støtte senteret sitt arbeid og for å få med seg ei slik storhending innan litteraturformidling som kveldens program ser ut til å verte.

Takk til Gunstein Bakke, som fortalde om planane i Valle Radio onsdagskvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.