Teltmøter i Valle 2013

Share

Onsdagskvelden hadde eg med meg Håkon Martinsen i studio i Valle Radio. Han fortalde om teltmøteaksjonen som akkurat no har møte på campingplassen til Valle Motell. I fjor var han her to veker, i år vart det utvida til tre veker. Det er mange små plassar som ikkje har møte så ofte, så han meinte det var viktig å besøke slike stader. Difor har han i samarbeid med Elim Evje hatt møte i Setesdal i vinter.

I år var han svært takksam for Jostein og Tor held telt, så han slapp å ta med seg teltet han har i Åmli. Dei hadde skaffa eit telt og meinte han kunne bruke det.

Oppslutningen om møta første veka hadde vore god, så han vona på god deltaking i veka som no går mot slutten, men han skulle ha ei tredje veke før kampanjen vart avslutta. Den første veka hadde vore nokså kald, men han vona at veret kunne betre seg. Han fortalde og at fleire venner kom og la seg på campingplassen for å vere med på møta, så det fungerte litt som ein bibelcamp.

Han hadde og fått med seg gode sangkrefter. Han syng også sjølv, men mange andre hadde meldt seg til å vere med og delta med song. Av lokale hadde Tone Å. Rysstad vore med første veka.

Håkon Martinsen har gjeve ut ei CD-plate, og den fekk Valle Radio i gåve frå han. Då var det naturleg å bruke songar frå den plata i det halvtimes songkveld-programmet som fylgde etter samtalen med predikanten.

Du kan lese meir om Håkon Martinsen på Setesdalswiki. Der er det og lenke til heimesida hans: http://www.setesdalswiki.no/wiki/H%C3%A5kon_Martinsen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.