Valle-meteoritten

Share

Det er no gått nokre veker sidan Valle-meteorittten var i media. Det er ofte slik at ei sak får plass i nyhetsbiletet ein dag eller to, så er det over. Setesdalswiki prøver å ta vare på slike saker ved å lage leksikonartiklar om dei. Det gjorde vi og om Valle-meteoritten. Her er artikkelen: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Valle-meteoritten

I dag kom det bilete av steinen. Terje Fjeldheim, som fann meteoritten, registrerte seg som brukar på Setesdalswiki og lasta opp bilete av steinen, retta det som var feil i artikkelen og la inn bilete. Eg sende han ein takk og spurde om han kunne skrive litt om seg sjølv, og ei stund seinare la han inn informasjon på brukarsida si, så no kan folk lese på Setesdalswiki om mannen som fann Valle-meteoritten. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Bruker:Terje_Fjeldheim

Det er ingen tvil om at i Setesdalswiki-samanheng var det eit høgdepunkt i dag.

Det er no 4257 artiklar i samlinga og den veks sakte men sikkert og har etter kvart fått mange lesarar. I juni var det nesten 5000 unike gjester som besøkte over 145.000 sider ved over 10.000 besøk, 350 besøk i snitt dagleg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.