Årsmøte

Share

-At vi ikkje har hatt årsmøte enno, ligg over meg som ei mare, sa styreleiar Ørnulf Hasla til meg i går kveld. Eg slo opp og fann ut at fjorårets årsmøte var 7. mai, så tidleg klarte styret ikkje å få til noko i år, og så kom dødsfallet til Helge Dahle 26. mai, og plutseleg var det sommar utan at vi hadde hatt årsmøtet.

Valle Radio har sommarferie, det vil seie at vi ikkje lagar sendingar i juni, juli og august. Dermed skulle vi starte opp sendingane i neste veke. Men no vert det årsmøte onsdag 4. september, så då vert det ikkje sending. Eg rådførte meg med Ørnulf og vi kom til at vi heller ikkje startar opp tysdagssendingane før etter årsmøtet, så første sending i haust blir då tysdag 10. september.

Sjølv måtte eg bare og erkjenna at referatet frå årsmøtet i 2012, som eg vart vald til å skrive, hadde gått i gløymeboka. Det vart ikkje skrive noko referat frå det årsmøtet, og ikkje hugsar eg så mykje heller no, det er jo over eit år sidan. På bloggen klarte eg bare å finne dagen møtet hadde vore og årsmeldinga for 2011.

Det er eit problem når ein ikkje gjer ting med det same, men utset det. Plutseleg hugsar ein ikkje at ein skulle gjere det, tida går og så hugsar ein heller ikkje kva som skjedde. Då er det ikkje lett å skrive referat. Om eg skal kunne rekonstruere eit referat, må eg nok ha hjelp frå nokon av dei som var der.

No vert det altså årsmøte på Sølvgarden onsdag i neste veke klokka 18. Då vil og lista over programleiarar, teknikarar og telefonvakter vere oppe til diskusjon, slik vi har hatt det før om åra. Og så blir det middag. I dag lyste Ørnulf etter fleire folk på Facebook til å vere med i å lage sendingane, vi treng nye medarbeidarar på alle funksjonar i radioen. Meld deg på til Ørnulf så snart som råd, ikkje lat det gå i gløymeboka om du har lyst å melde deg på.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.