Løysing for Kunstlaget?

Share

I dag var Ånund K. Homme innom og kunne med glede fortelje at det kanskje vert ei løysing for Bykle og Valle kunstlag. Han har jo sagt frå at han ikkje lenger vil halde på, denne sesongen er den siste han er leiar i laget. Årets utstilling med Tove Krogh i lokala på Husfliden i Valle har hatt litt sal, men Ånund vonar på ei vitalisering av laget med nye folk og har vore lite lysten på å leggje laget i møllpose. Les meir om Ånund K. på Setesdalswiki: http://www.setesdalswiki.no/wiki/%C3%85nund_K._Homme

Kan hende vert dette med kunstlaget ei sak for Valle Radio i neste veke, om det då er slik at vi verkeleg skal starte opp att med sendingane då. September kjem sundag, og dermed er sommarferien over. Men det har foreløpig ikkje blitt sett opp liste, så eg er litt usikker.

Når det gjeld tysdagssendingane, så var Niklos innom meg i går og melde frå at han ikkje kunne vere med første tirsdagen, men at han hadde planlagt eit Mendelssohn-program den 10. september. Mange likar Mendelssohns musikk, så det blir nok eit flott program som vanleg når Nikols set saman ei speleliste. Kva som skal skje tysdag 3. september får du vente med å få vite til eg kunngjer programmet. Men vonleg blir det i kjent stil, eg ser ikkje for meg så store endringar i oppsettet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.