På nett att

Share

I går kom ny straumforsyning til modemet, Telenor var rause og sende både nytt modem og ny straumforsyning. Då var det bare å prøve å få det opp og gå. For å få på plass TV og telefon, det gjekk greitt, men nytt modem og DLink trådlaust nettverk var ikkje heilt samarbeidsvillige. Så då tipsa Sigmund om at vi kunne prøve det gamle modemet med ny straumforsyning, kan hende det fungerte?

Det fungerte! Plutseleg var vi på nettet att, både med mobiltelefon og ulike datamaskinar. På mobilen plinga det inn oppdateringar på appar, på datamaskina kom både epostar og facebook fram, her var det bare å studere alt vi hadde gått glipp av siste veka.

Eg trur vi sender tilbake det nye modemet saman med den gamle straumforsyninga, så kan Telenor finne ut kva som var galt med den, modemet vi hadde fungerer tydelegvis heilt fint, så det var ikkje overspenning frå lyn eller slikt som var årsak til at straumforsyninga gjekk varm, det var nok bare ein fabrikasjonsfeil.

Etter ei veke var vi altså på nettet att her heime. Det var godt då det fungerte. Då pusta vi letta ut, både eg og kona. Eg kjem nok ikkje til å vere så mykje på nettet denne helga, for vi har ikkje-virtuelle aktivitetar på kalenderen denne helga. No ser det fint ut med veret, så det vert vel til og med litt frisk luft på meg saman med rekene eg skal nyte i kveld.

God fredagskveld til deg som les bloggen min.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.