Posten og Telenor

Share

Som eg skreiv tidlegare her på bloggen mista vi all nettforbindelse fredag i sist veke. Truleg var det ein feil på straumforsyninga til modemet som slo ut, den var varm og modemet daudt fredag morgon. Då er det ikkje anna å gjere enn å ringe til Telenor med mobiltelefon og klage si naud, ikkje TV, ikkje Internett og ikkje telefon.

Dei sa alt skulle bli så mykje betre med breiband, og vi trudde på dei. Det er jo betre når det verkar, då går signala til datamaskinen fortare og biletet på TV-skjermen blir betre. Men når det ikkje verkar, stoppar altså alt, før kunne vi jo sjå på TV om Internett fall ut eller omvendt.

-Eg sender deg ein ny pakke, sa ein hyggeleg serviceperson hos Telenor. Han var så hyggeleg at kona fekk ein ny telefon noko seinare med spørsmål om å gradere hyggelegheita hans.

Men dette var fredag, og når ein seier at ein sender ein pakke frå Telenor i Drammen på fredag, så betyr det måndag, for måndag mottok posten pakken, det står det på sporinga eg slo opp på i dag, ho fekk jo ein SMS med eit langt nummer der ho kunne spore pakken på Internett, som ho ikkje hadde. Men eg hadde, så eg fekk nummeret og slo opp. Då fekk eg opp denne lista:

Hendelse Tid Sted
Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt
21.08.2013 10:39 4606 KRISTIANSAND S
Under transport til terminal.
20.08.2013 13:49 0024 OSLO
Sendingen er sortert og videresendt
20.08.2013 02:19 0024 OSLO
Under transport til terminal.
19.08.2013 20:25 3007 DRAMMEN
Sendingen er innlevert til terminal og videresendt
19.08.2013 20:13 3007 DRAMMEN

Sjølv om dei skulle sende pakken fredag, vart han ikkje registrert hos posten før måndag kveld. Så vart han sendt til Oslo om natta, det var jo i feil retning, og så fekk han liggje og godgjere seg i Oslo i elleve timar, før han vart sendt til terminalen for vidaresending til Kristiansand, der han kom neste føremiddag. Så fekk han liggje der eit døger før han kom til Mandal, der reknar dei med å kunne levere ut pakken på 1,4 kg torsdag. Posten kjem til oss ved 15.30-tida, så om pakken kjem i morgon, vert det bare nokre timar som manglar på ei heil veke frå dei sa dei skulle sende pakken, til han kom fram.

Maks uheldig, seier du? Noko er galt i logistikken, trur eg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.