Stor kulturkveld i Valle sentrum

Share

Dagen i dag skulle vere markering av opninga for Tour des Fjords i Valle sentrum. Her skulle det vere barnesykkelritt klokka fem, og over hundre ungar var påmelde til rittet som gjekk rundt Kjelleberg. Det var reint rørande å sjå innsatsen små og store la ned for å gjennomføre rittet.

Klokka 18.45 var det temmeleg fullt i alle stolane som var sette ut. Mange hadde ståplass. Sjølv fann eg meg ein plass ved rampa til Jokerbutikken og fekk med meg alt som skjedde på storskjermen som var på taket av lastebilen som stod mellom Coop Valle og Frikyrkja. Programmet var leia av Ørnulf Hasla, som starta med å presentere ordførarane i Bykle og Valle. Dei gav ein sjekk på 15.000 kroner til rittleiar Hegreberg for å gje vidare til UNICEF som rittet samlar inn pengar til. Sidan gjekk det slag i slag med eit kulturprogram på øverste hylle, etablerte kunstnarar og nyare utøvarar gjekk saman for å skape ein flott kveld:

– Kirsten Bråten Berg.
– Kjetil Lund, Knut K Jore, Kjetil Carolis Jore.
– Inger Lise Stulien med Kim André Rysstad og Trym Bjønnes.
Lagpresentasjon Tour des Fjords ved Kjell Erik Kristiansen, kjent frå Eurosport.
– Depui.
– Runar Granheim.
– Sigurd Brokke og Ose Leikarring.
– Daniel Sandén-Warg og Sigurd Brokke.
– Knut Jore, Kjetil Lund, Håvard Skotterud og Kjetil Carolis Jore.
– Kvedartrio Sigrid K Jore, Kirsten Bråten Berg og Brigit Anette Helle.
– Spelemannslag med dansere.
– Stevleik med Kirsten Bråten Berg, Sigrid K Jore, Birgit Anette Helle mfl.
– Tor Hoslemo.
– Fjellfolk duo og Kim Andre Rysstad
– Spelemannslaget med dansere.
– Finale med felles sang: Gamle Gunleik

I alt dette var vel og hundre sykkelryttarar på scenen og blei presenterte. Namna finn du på http://www.setesdalswiki.no/wiki/Tour_des_Fjords Nederst på den sida er og lenke til videostream av heile kvelden.

Ein kunne vente regn etter vermeldinga, sjølv om det hadde vore ein sjeldan fin dag tidlegare på dagen. Men det heldt seg unna heilt til programmet var slutt. Då var klokka over 21 og det var tid for å ta kvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.