Tour des Fjords

Share

I kveld kom det melding på Facebook om at Valle Radio skal sende frå Tour des Fjords-konserten torsdagskvelden. Konserten skal vere i Valle sentrum, etter det eg forstår vert sentrum stengt frå torsdag klokka 13 og eitt døger framover. Ein vonar folkefest i sentrum, om lag som på frokosten ein sommarlaurdag. Men dette er ein torsdag, så det er nok nokre andre utfordringar for arrangørane.

Sjølv har eg skrive ein artikkel om Tour des Fjords på Setesdalswiki, sjå http://www.setesdalswiki.no/wiki/Tour_des_Fjords I artikkelen har kvart lag lenke, ikkje alle er blå enno, men dei vil vonleg verte blå innan torsdag. Når du trykkjer på dei blå lenkene, kjem du til artikkelen på Wikipedia om laget. Eg lurte lenge på om eg skulle skrive om laga på Setesdalswiki, dei er jo på besøk i Setesdal, og det hadde vore godt nok kriterium for å skrive, men eg droppa det. I sommar har vi fått ein funksjon på Setesdalswiki slik at vi kan lenke til Wikipedia. Det synest eg fungerer godt, så då får ein nytte dei ressursane ein har.

Eg har prøvd å finne ei oppdatert deltakarliste, men den er ikkje komen ut enno, så deltakarlista må ein lese med atterhald. Alt no er det klart at det er nokre syklistar som har sjukdomsforfall. Men Alexander Kristoff har friskmeldt seg sjølv og vil stille. Thor Hushovd kjem og, så det vert mange kjendisar å sjå i Valle i samband med arrangementet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.