5000 unike gjester på Setesdalswiki

Share

Eg har ei side som fører statistikk over besøk på Setesdalswiki. Når eg av og til føler meg trøytt og tenkjer at det er liten vits i å halde på, det er ein wiki, men det er ikkje mange som skriv, kanskje folk ikkje er interesserte i Setesdal, i alle fall ikkje nok interesserte til å skrive sjølv.

Då kan det vere lurt å sjå på den for å sjekke stoda. I august hadde Setesdalswiki ny rekord med 5095 Unique visitors, som det heiter med engelsk språk. Det er første gong det har vore over fem tusen på ein månad.

Så tenkjer eg etter litt og gleder meg over dei fine artiklane Reidar Tveito har skrive og alle bileta han har lagt inn for å illustrere artiklane. Eg skreiv om den nye rundkjøringa i Dåsnes i sist veke, og neste kveld kom det bilete til artikkelen. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Rundkj%C3%B8ringa_i_D%C3%A5snes Laurdag skreiv han om Byglandsfjord Dampsag & Høvleri, avdeling Kristiansand med fine bilete og kart: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Byglandsfjord_Dampsag_%26_H%C3%B8vleri,_avdeling_Kristiansand Og i dag kom det ein artikkel om Mjåvasstøl (Sirdal), litt vest for grensa mellom Bygland og Sirdal. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Mj%C3%A5vasst%C3%B8l_(Sirdal) Det er ein stor rikdom å ha ein slik skribent og fotograf i arbeidet med å lage eit bygdeleksikon.

Eg skulle likevel gjerne ønskt at ti prosent av dei som er innom og les på Setesdalswiki, kunne skrive litt sjølv. Då hadde leksikonet vårt teke til å smake fugl. Dei kunne utvide ein artikkel eller skrive ein ny, sjølv om det no snart er 4500 artiklar, er det nok av raude lenker å ta tak i. Kan hende klarar vi å runde fem tusen artiklar til jol, det hadde vore ei strålande målsetting, men for å klare det, må fleire folk ta pennen fatt.

Velkommen med i skrivinga, du som les dette! Du treng ikkje bu i Setesdal for å skrive på Setesdalswiki. Finn ei raud lenke og lag ein artikkel, så er du i gang.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.