Frå Mali til Moisund

Share

I morgon kjem Alf Halvorsen til Moisund bedehus for å vere med på misjonskveld. Fredag kom han heim att frå ei tre vekers reise til Mali, så ein kan nok rekne med ferskt nytt frå den erfarne Mail-misjonæren når folk samlast på Moisund bedehus i morgon.

Eg hadde ein prat med Alf Halvorsen på telefonen i Valle Radio i kveld i programmet Aktuelt frå kyrkje- og kristenliv. Det vart bare tid til dette eine innslaget, og då fortalde Alf Halvorsen at det no var etter måten roleg i Mali. Det har vore val i landet og islamistane i nord har ikkje lenger så stort spelerom på grensa mot sør. Han fortalde og at det er sju misjonærar frå Normisjon som arbeider blant malinkeane, som er eit folk som og held til i Senegal, dei er ikkje så nøye på grensene, sa han. Difor vil eit misjonærpar som no reiser ut, bli stasjonert i Senegal, slik at arbeidet ikkje skal vere så sårbart om nye konflikter skulle oppstå.

Det er mykje stoff om Hilde og Alf Halvorsen sitt arbeid på nettsidene til Vennesla bedehus, der kan ein lese meir om arbeidet deira: http://www.normisjonvennesla.no/categories/show/8

Men i morgon kan ein altså få høyre det direkte frå han sjølv, og han sa at han gjerne såg folk frå heile Setesdal på Moisund bedehus i morgon. Det blir ein uformell stil på møtet, slik det brukar å vere på Moisund bedehus. Det blir høve til å stille spørsmål og å samtale om misjonsarbeidet i Mali på møtet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.