På stand

Share

I går var SP og FrP på stand i Valle. Eg skulle på butikken då dei starta, og Åse Ingebjørg Flateland hadde ei dugeleg førelesning for Ingebjørg Godskesen om situasjonen for landbruket i Øvre Setesdal og kva ho meinte ville skje om FrP fekk makta. Elles var det ganske så gemyttleg, eg fekk stoff til å få kjøt på artikkelen om Kåre Gunnar Fløystad på Setesdalswiki, og i etterkant av det, skreiv eg ein ny artikkel om han på Wikipedia. http://www.setesdalswiki.no/wiki/K%C3%A5re_Gunnar_Fl%C3%B8ystad Men eg gløymde å ta bilete av han til artikkelen.

Derimot fekk eg ein koseleg prat med Kjetil Rike, Britta Lise og Leiv Rygg. Tarald Myrum var innom, men han måtte på formannskapsmøte. Der skulle dei debattere om kva som skulle gjerast med korset på Menighetshuset. Eg meiner dei burde hengt opp eit kommunevåpen og sett opp skilt med Valle midleritidge kulturhus då dei hadde kjøpt det. Kommunevåpenet har fem krossar, og så hadde det blitt markert kven eigaren var. Men Kjetil kunne fortelje at dei hadde ikkje avvigsla huset, sjølv om det no var gått lang tid sidan handelen. Det burde jo og vore gjort, slik at det var tydeleg for alle at no var dette eit kommunalt hus.

Det gjekk eit par timar i solsteiken utanfor Coop Valle før eg fekk tak i Setesdølen og kom meg tilbake på skulen for å skrive inn overskriftene. Så vart det eit par småartiklar til, før eg plutseleg oppdaga at klokka var så mykje at eg måtte kome meg til Rysstad for å vere med på årsmøtet i Valle Radio. Det vart ein hyggeleg kveld med 17 møtande. Eg vart vald til referent, men referatet kjem eg tilbake til i ein seinare bloggpost. Eg var referent for årsmøtet for 2011 og, men det referatet vart diverre skrive i gløymeboka, så det finst ikkje. Referatet for årsmøtet for 2012, derimot, det kjem snart på bloggen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.