Av og til

Share

11. september signerte Evje og Hornes, Bygland, Valle og Bykle kommunar samarbeidsavtale med AV-OG-TIL. Denne organisasjonen arbeider for å redusere bruken av alkohol. 48 organisasjonar er med i arbeidet, du kan lese meir om dei her: http://avogtil.no/om-av-og-til/hvem-er-med/

I ei tid der alkoholen fløymer stadig vidare, kan det vere godt med nokre tiltak som fokuserer på at ein ikkje alltid skal ha alkohol i glassa. No skal kommunane samarbeide med lokale organisasjonar, næringsliv og eldsjeler om å forebygge skadeleg bruk av alkohol og å fremje godt alkovett. Den interkommunale ruskonsulenten i Setesdal, Wenche Gauslaa Hægeland skal koordinere arbeidet.

Her kan du sjå bilete frå 11. september, då ordførarane signerte avtalen: http://avogtil.no/aktuelt/setesdalskommunene-med-i-av-og-til-samarbeidet/ Så får vi håpe at det fører til mindre alkoholbruk i regionen i haust.

Eg var innom Bjørgulv T. Berg på NAV i går for å få opptaket frå møtet om ikonar i Hylestad kyrkje måndagskvelden. Framleis er NAV-skiltet borte frå veggen, eg trur sterke folk med litt for mykje alkohol innabords reiv det ned tidlegare i haust. Det er gjerne slikt som skjer når ein får for mykje innabords. Så ein reduksjon i bruken av alkohol kan truleg bare føre godt med seg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.