Meir om Hasla som Årets sørlandsbedrift

Share

I kveld såg eg innom Fædrelandsvennen si nettside om Årets sørlandsbedrift. Litt etter klokka 23.00 torsdag har det lille Valle-foretaket opparbeidet seg en ledelse på nærmere 200 stemmer i kvartfinalen mot Fibo Trespo fra Lyngdal. Slik stod det då på sida.

Eg veit ikkje om innslaget i onsdagssendinga i Valle Radio var til noko hjelp, til no har ikkje avisa skrive om at det kom ein auke i stemmetalet i tida etter klokka 19 i går, då eg hadde prata med Ørnulf om dette på lufta. Han kunne fortelje at han var heilt overvelda over i det heile tatt å kome med i konkurransen, utvald av jury. Han visste ikkje kven som hadde foreslått Hasla, det kunne visst kven som helst gjere på avisa si Facebook-side i ein periode, etter det eg forstod. Men av dei mange forslaga hadde ein fagjury plukka ut Hasla som einaste bedrift i Aust-Agder til å vere med. Om no Hasla ikkje kom med til semifinalen, var det siger bare å vere med i første runde, meinte han.

No ser det ut til at Hasla går til semifinalen. Denne gongen hadde runden meir enn tusen sms-stemmer, det var til no runden med fleste stemmer, så det ligg god innsats bak resultatet om no Hasla går vidare. Vi snakka om at Lyngdal Radio neppe hadde lagt opp til å gje Fibo Trespo drahjelp, og om du hyrde Valle Radio i går og så gjekk inn og stemde, så var det medverkande til at Hasla fekk stemmer. I tillegg hadde dei jo mobilisert i sosiale medier, der er Hasla flinkare enn mange.

Lukke til med vidare innsats. Har du ikkje stemt, må du sende BEDIFT E til 03811 før klokka 08 i morgon, fredag. Les meir her: http://www.fvn.no/okonomi/bedrift/2489941.html#.UmBgvlB7Itp

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.