Møteopptak

Share

I helga var Viggo Wilhelmsen på Nomeland bedehus. Han kjem dit nokre gonger i året, og Bjørgulv, som gjorde opptaket av møtet vi sende i Valle Radio i kveld, fortalde at det var godt oppmøte desse kveldane så vel som sundag føremiddag i Hylestad kyrkje.

Eg tenkjer at det er viktig å sende nokre slike opptak i Valle Radio og slik syne den delen av kulturen vi har i bygda. Difor er eg glad for at Bjørgulv tok opp dei to møta.

Viggo er ein predikant som talar levande og engasjerande. Han er flink til å illustrere det han har på hjarta med forteljingar som fengar og som er henta frå opplevingar han sjølv har hatt. Dermed vert det interessant å høyre på han.

Gjennom åra har det blitt sendt ein del gudstenesteopptak i Valle Radio. Dei har ein fast liturgi og er lette å kjenne seg att i. Møteopptak er noko friare, og i kveld var Viggo sin tale timelang. Akkurat det er heilt greitt for meg, er likar når folk har noko på hjarta og likar ikkje når dei vert avbrote av musikk.

Tysdagskveldane er ikkje for nyheter i særleg grad. Men å få sende eit møteopptak ser eg på som eit godt tilskot til variasjonen i Valle Radio.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.