Straumlaust

Share

Eg kom heim klokka fire i ettermiddag, og det var ikkje så lenge etter at straumen gjekk for første gong. Eg hadde lagt meg for å ta ein middagskvil då det skjedde. Seinare stod eg opp og fekk meg noko kveldsmat, då var det straum i Leite, men utpå kvelden vart han borte att, det er noko problematisk for meg som ikkje har vedfyring. Sjølv om eg hadde hatt på ekstra omn, kjenner eg no at det vert kaldt i stova. Så det er vel tid for å leggje seg og la dei som strevar med å reparere linjene få halde på. Vonleg er han tilbake når eg vaknar att.

Eg har ein bærbar datamaskin, han har straum att for tre kvarter, og det mobile breibandet hentar og straum, så eg får vel avslutte dagens digitale melding før eg misser all straumen på maskina.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.