Så runda vi 4900 artiklar

Share

I kveld runda vi 4900 artiklar på Setesdalswiki. Det var takka vere Knut Olav Uppstad sin jobb med å finne informasjon om alle folka som var på biletet Alf Georg Kjetså hadde sendt inn til Setesdølen sist fredag. Her er lenke til artikkelen: http://www.setesdalswiki.no/wiki/K%C3%A5venes_skule_1932

Det er bare ein artikkel som ikkje er blå no, så han har gjort ein stor jobb med å finne informasjon om folka. På den måten har biletet fått ein større verdi enn det hadde før. No var dette eit ganske kjent bilete, det har til og med vore på Valle Bygdekvinnelag sin kalender ein gong. Det var det Lisbeth Dalquist Homme som fortalde meg, ho hadde snakka med Ingebjørg Vegestog Homme om det.

Eg har vore med på Facebooksidene med gamle bilete frå Valle, Bykle og Bygland. Men eg har sjølv ikkje kunnskap nok til å skrive om bileta, men når det fungerer på den måten, vert Setesdalswiki verdifull for fleire. Når kunnskapen vert delt, vert alle rikare. I tillegg var også Geir Daasvatn inne og skreiv fleire artiklar i dag, så plutseleg var vi langt over 4900 artiklar.

Om fleire vart med på denne dugnaden, ville leksikonet verte ei rikare kjelde for alle.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.