Smak 2014

Share

Onsdagskvelden snakka eg med Merethe Hjemdahl frå Fjellgarden Hovden, som var på matmessa Smak 2014 på Lillestrøm. Denne messa er ei fagmesse for matbransjen, og ho var saman med 24 utstillarar frå Agder og Telemark for å promotere mat frå regionen vår. Fjellgarden Hovden var einaste deltakar frå Setesdal, og Merethe sa at dei kunne ikkje vore med om dei ikkje fekk vere med i ei slik samleutstilling, for det er dyrt å delta.

-Kvifor reiser de på ei slik messe, vart de ikkje utselde til jol? spurde eg
-Jo, men no har vi produsert nytt, sa ho og fortalde kva dei hadde med til Smak 2014

Fjellgarden Hovden sel varene sine i nokre butikkar i Kristiansand, men ser potensiale til å utvide meir. No er det in med lokalprodusert mat, så det kan vere lurt å bli med på den bølga når ho er her, sa Merethe Hjemdahl. I morgon er messa slutt, då er det tilbake til Hovden, der butikken bare har hatt ope laurdagar til no i vinter, men frå neste veke, 13. februar, vil butikken ha ope torsdag, fredag, laurdag og sundag. Dei har heimesida si her: http://fjellgardenhovden.no/

Takk til Merethe Hjemdahl som i ein travel messeperiode tok seg tid til å snakke i Valle Radio.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.