Påskebasaren 1. påskedag

Share

Så er påskesendinga over. Den første timen av programmet var ein aktuell time med desse innslaga:

*Opning
*Studio, ynskje velkomen til påskesending, jingel med alle tlf.nr
*Telefon til Kristiansand Røde Kors på [[Hovden]]
*Telefon til Vennesla Røde Kors [[Clas Bjørge Bäckstrøm]]
*DDE: ”Lange late dager”
*Opptak fra samtalar med [[Kent Even Andersen]] på [[Joker Valle]], [[Anne Kristine Andreassen]] på [[Coop Valle]], [[Gunveig Kaarvand]], Olav, [[John Arne Nilsen]], [[Eva Nilsen]], [[Signe Kile]], [[Lise Mitander]] og [[Gunnar A. Helle]] på [[Statoil Rysstad]]
*Telefon til UP-sjef [[Øystein Krogstad]]
*Telefon til [[Dag Hovden]], [[Valle lensmanskontor]]
*Emmylou Harris: ”First Aid Kit”
*Telefon til [[Sigurd Haugsgjerd]] nyheiter frå [[Setesdølen]]
*Hellbillies: ”I morgon har eg fri”

Ørnulf Hasla hadde ansvaret for den timen. Frå klokka 20 var han saman med Britta Lise Homme og Rolf Erik Homme i studio, med rebusar og samtalar med folk som ringde inn i studio. Salet vart avslutta om lag midnatt, deretter var det trekning. Premielista kjem på bloggen med det første, men Brokke Eigedom vart vinnar av hovudgevinsten Setesdalsbunad for mann, eller gåvekort på 30.000,- frå ein eller fleire av våre faste sponsorar. GRATULERER!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.