Ringar i vatnet

Share

I går skreiv eg om at eg hadde laga ei side på Facebook for Setesdalswiki og at det var over 50 som hadde trykt liker, noko eg var svært takksam for. I løpet av sundag er talet auka til 225, då kan ein vel seie at det har spreidd seg som ringar i vatnet.

I dag laga eg artikkel om Nor Dan Båtbyggeri på Evje, om travløpet Torbjørn G. Haugens minneløp og om Jan Kløvstad på Setesdalswiki. Alle artiklane la eg lenke til på sida. I løpet av dagen har tett på 300 gjester vore innom Setesdalswiki. Det er ikkje det høgaste talet i april, men dei har sett på 3953 sider, og det er det høgaste talet på sidevisningar i april.

Det er ikkje så lett å vite kva ein skal legge ut på sida, men ein lærer vel etter kvart. Målet med sida skulle jo og vere å få respons frå folk, men til no er det mange som liker og få som skriv. Eg stilte eit spørsmål i kveld om nokon visste kor framsidebiletet var frå, og det gjekk vel ikkje meir enn eit minutt, så var Knut Olav Tveiten der med svaret. Difor la eg ut eit nytt bilete, men det er nok noko vanskelegare.

Så får ein sjå om ringane i vatnet spreier seg. Det hadde vore hyggeleg om dei gjekk endå lenger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.