Ei gledeleg tilbakemelding

Share

I dag fekk eg indirekte ei gledeleg tilbakemelding. Den kom frå Kari Løvås i Mandal. Ho leia eit møte på Mandal bedehus i kveld. Eg var på veg til Valle då møtet starta, men Reidun var der i kveld. Kurt Hjemdal var sett opp som talar.

Då Kari Løvås skulle introdusere Kurt, sa ho at ho hadde googla han for å finne ut kva ho skulle seie. Då kom ho til Setesdalswiki sin artikkel om han, og frå den las ho opp det meste av det ho hadde å seie i introduksjonen. Kurt kunne bekrefte at det var rett, det som stod der,

Reidun, som sat i salen, kunne ikkje anna enn smile. Ho høyrer om Setesdalswiki dagen lang når eg er heime, og her hadde nettstaden eg skriv på kome Kari Løvås til hjelp då ho skulle finne ut meir om kveldens talar. Etter møtet var slutt, helste ho på kona til Kurt og fortalde at det var eg som laga sida.

Eg gjekk med Kurt på Bibelskolen i Staffeldtsgate i 1966/67, så eg har kjent han i snart 50 år. Men vi har stort sett halde oss på ulike stader av landet, så det har ikkje vore ofte vi har møtt kvarandre. Men av og til har han andaktar i Over ein open Bibel, som eg sender i Valle Radio tysdagskveldane. Difor laga eg ein liten artikkel om han på Setesdalswiki. Den har vore vist 737 gonger når du les dette, så det er tydeleg at det ikkje bare er Kari Løvås som har googla han.

Dette avspeglar noko som gjer at besøkstalet på Setesdalswiki er opp mot 300 kvar dag. Her har vi artiklar om folk som Wikipedia ikkje har artiklar om. Av og til har vi og artiklar om folk som Wikipedia har artiklar om, men det er mykje lettare å få inn ein artikkel på Setesdalswiki enn på Wikipedia. På Setesdalswiki held det at ein har vore innom ein stad i Setesdal ein eller annan gong, på Wikipedia krev dei at personen må ha nasjonal interesse. Dermed er det mange som ikkje får artikkel på Wikipedia, og om nokon så av ein eller annan grunn googlar dei, får dei tilslag på Setesdalswiki. Eg likar det.

I går skreiv eg ein artikkel om Tor Espen Helle. Han skal vere med i Jakten på kjærligheten på TV2. Når eg skriv dette, har artikkelen alt hatt 50 visningar. Det som eg skriv på Setesdalswiki kan nokre gonger vere populært og få mange treff, andre gonger kan det gå lang tid utan særleg mange treff. Men det er gledeleg når det kjem til nytte.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.