Joker Bygland

Share

Onsdagskvelden hadde eg ein telefonprat med Anne Lise Limann om Joker Bygland, som ho eig og har drive i nærare 30 år. I mai 2014 vart det gjennomført ei total opprusting av butikken, med nytt golv, nye hyller og frys og kjøl og lys. Dette var omtalt i Setesdølen. Men eg tenkte at vi kunne ha ein liten prat i radioen, og sjølv om ho var litt nølande då eg spurde henne, vart ho med i Haralds time.

Det vart ein hyggeleg prat der ho fortalde om butikken. Det arbeider i alt åtte personar der, men ikkje i fulle stillingar. Arbeidsplassen deira har blitt mykje trivelegare etter oppgraderinga, og ho framheva det gode arbeidet byggmester Kjetil Vegusdal hadde gjort, det var han som hadde stått for hovudarbeidet. I tillegg hadde Evje Elektro Service stått for elektrikararbeid og røyrleggar Øystein Lien hadde og hatt oppdrag.

Då dei skulle fylle inn i hyllene etter omlegginga, kom det 40 personar frå industrien for å vere med og få alle varene på plass. Eg kan tenkje at då var det fullt i butikken.

I tida framover vil ho og satse på catering og levere smørbrød til møte og samlingar. Butikken ligg i Bygland sentrum og har sine faste kunder, det er lite drop in frå riksvegen i Joker Bygland. Men Anne Lise ønskte lyttarane i Valle Radio velkomen innom og eg ønskte henne lukke til med ny butikk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.