Norwegian Travel Workshop

Share

NTW er eit stort reiselivsarrangement som vert halde ein gong i året. I år var det på Hamar og i fjor var det i Alta. Over 500 deltakarar frå heile verda kjem til arrangementet, og i går foreslo Per Thunstad, som var med på Setesdalskonferansen, at vi burde jobbe for å få arrangementet til Setesdal.

Forslaget kom i Facebook-gruppa Setesdalskonferansen 2014. Den gruppa starta eg eit par veker før konferansen for å ha ein stad på Facebook der folk kunne kommentere og få informasjon om konferansen. Eg la til ein del av mine venner på Facebook som eg rekna med skulle på konferansen og vona at andre deltakarar eller interesserte ba om å få vere medlem. Det var første gong eg gjorde noko slikt, så eg var jo spent på responsen. Desverre var den nok ikkje så stor som eg hadde håpa når det gjaldt å få folk til å melde seg på, og heller ikkje så mange kommentarar har kome til no. Men samtalen med Per Thunstad var eit eksempel på kva ei slik gruppe kan føre til. Framleis kan du melde deg inn og vere med i samtalen på dette forumet.

Her fylgjer samtalen vår:

Per Thunstad Flott konferanse. Foreslår at hele Setesdalen jobber i fellesskap om å få arrangere NTW i 2018. Sett Setesdalen på verdens kartet!
30. april kl. 22:54 · Liker

Harald Haugland Norwegian Travel Workshop var i Alta i år. Der disponerte ein kanskje så mykje som 500 rom. Har vi så mykje overnattingskapasitet på Hovden?
30. april kl. 23:02 · Liker

Harald Haugland http://www.reiselivsavisen.no/…/alta-fikk-ntw…/d.epl…

Alta fikk NTW på tredje forsøket – Åpne saker – reiselivsavisen.no
www.reiselivsavisen.no
Alta skal arrangere NTW neste år. De lover utendørs åpningssermoni mars 2014.
30. april kl. 23:02 · Liker · Fjern forhåndsvisning

Per Thunstad Ingen problem med overnatting på Hoven for alle. Innovasjon Norge likte ideen! Jeg ser for meg busser fra Kjevik flyplass, der turen opp til Hovden blir en opplevelse der det legges inn naturlige stopp og opplevelser hele veien opp. Men det er en stor jobb, men lykkes man har man en unik mulighet.
30. april kl. 23:08 · Liker

Harald Haugland Ser at Hamar er stedet neste år. http://www.reiselivsavisen.no/…/ntw-2015-til…/d.epl…

NTW 2015 til Hamar – Åpne saker – reiselivsavisen.no
www.reiselivsavisen.no
Flytter arrangementet fra kalde nord til innlandshovedstaden.
30. april kl. 23:12 · Liker · Fjern forhåndsvisning

Harald Haugland Reiselivsnæringen vil bruke Vikingskipet som arena for messen, og samtidig vise frem byen fra sin beste side. Hamar har noen unike attraksjoner, slik som Domkirkeodden med ruinene av en gammel domkirke.

I tillegg kan byen by på museum om operasangeren Kirsten Flagstad og Jernbanemuseet til Jernbaneverket. Byen har også mye middelalderhistorie.
30. april kl. 23:14 · Liker

Harald Haugland Hva kunne vi vise frem på Hovden?
30. april kl. 23:14 · Liker

Per Thunstad Hele Setesdalen. Ideen er sendt til regionsleder, Erik Berglihn og leder av Destinasjon Hovden.
30. april kl. 23:16 · Liker

Harald Haugland Hele Setesdalen? Kan du være litt mer konkret? Jeg forstår det slik at Hamar promoterer det som ligger svært nær byen, men tenker du at man kan promotere det som ligger på Evje når man er på Hovden. OM deltakerne skal reise til Mineralparken, går jo hele dagen
30. april kl. 23:24 · Liker

Per Thunstad Mineralparken på veien til Hovden som en del av turen! Har flere forslag, men først må noen komme sammen og drøfte ideen, er det mulig, hva må til, ,samhandling og fellesskap er nøkkelbegrep. Jeg sier som Styrk Toft sa da han hørte ideen, sitat: “det var ein spenstig ide”, ,sitat slutt.
30. april kl. 23:31 · Liker

Harald Haugland Stilig, det blir en annerledes konferanse, hvor man er på ekskursjon på vei til konferansestedet. Innom elgparken, som da trolig er en realitet på Landeskogen, men neppe tid til en tur i Syrtveitfossen
30. april kl. 23:35 · Liker

Per Thunstad Flott at Alta aldri gav opp! De fikk det til, og se på Røros når de hadde NTW!
1. mai kl. 21:30 · Liker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.