Regionmøte for NLM Sør

Share

Denne helga er det regionmøte for Region Sør i Norsk Luthersk Misjonssamband. Dei møtest på Evjetun, folk som stør arbeidet til denne organisasjonen. I ein samtale eg hadde med styreleiaren i regionen, Helge Norheim frå Flekkerøy, fortalde han at dei rekna med 170 utsendingar til møtet. I tillegg kom det mange som ikkje var utsendingar, så på møtene kunne dei nok bli 500 på det meste.

På slike møte har dei som oftast ein misjonær med, og denne gongen er det Marit Thingbø frå Sandnes. Ho har vore misjonær i Kenya og Tanzania, men reiser no for organisasjonen. I tillegg vil mange lokale medarbeidarar vere engasjerte i programmet: Maria Byrkjedal, Andreas Årikstad, Jogeir Lianes, Anders Martin Pedersen og Øystein Engås skal ha bibeltimar for ulike aldersgrupper. Bernt Olav Rimmereid har ungdomssamlinga i kveld klokka 22.

Sjølv var Helge Norheim ikkje på val i år, han var vald i fjor for to år. Men i tillegg til å melde om arbeidet i regionen, skulle det vere val. Regionen har dei siste åra hatt møta på Evjetun, det ligg nokonlunde midt i regionen, men dei vurderer å flytte austover neste år, for å kome nærare dei austlege delene av regionen.

Ei slik samling er ein stor inspirasjon for misjonsfolket, og Helge Norheim gledde seg til å kome til Evjetun att. Han hadde og vore på jolemessa på Rysstad, som er ei annan stor inspirasjonssamling for misjonsfolket i Setesdal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.