Sportsfiskets år

Share

Eg prøver å skrive litt om det eg har hatt som innslag i sendingane mine i Valle Radio. Onsdagskvelden fekk eg litt tid til overs. Eg kunne spelt ei plate og sagt takk for meg, men plutseleg kom eg til å tenke på at eg hadde sette eit bilete på Facebook av Ronny Stavsholt som var instruktør i eit kurs i fluefiske på Evje.

Den kvelden skulle Ronny ha opi sending, og han stod ute i teknikken litt før han skulle ta over i studio. Dermed vinka eg han inn i studio og bad han fortelje om kurset. Det ville han gjerne. Han fortalde då at innan Jeger- og fiskelaga har dei Sportsfiskets år i år, og difor hadde dei spurt han om å vere kursleiar på Evje. Det var eit titals deltakarar og på to kveldar gav han dei ei innføring i korleis dei skulle fiske med flue. Han er dommar i casting og er glad i å halde på med dette, så han likar å ha slike kurs.

-Det er så flott å sjå lyset i augo til folk som får det til, og på dette kurset hadde vi først ein dag med tørrtrening og så gjekk vi til elva for å kaste og prøve å få fisk. Alle deltakarane fekk fisk, eg veit ikkje kven sine augo som lyste mest, om det var ungane eller dei vaksne, smilte Ronny, som sa seg svært godt nøgd med kurset.

Det vart siste innslaget i Haralds time denne onsdagskvelden. Du kan lese meir om Sportsfiskets år her: http://www.njff.no/portal/page/portal/njff/nyhet?element_id=238364106

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.