På jordet i Krossen

Share

I går starta teltmøta på jordet i Krossen på Evje. Talarar er Erik Albert og Torgeir Skrunes, det er masse gode sangkrefter, på opningsmøtet var det Flekkerøyguttene som var med.

Ho som eig jordet i Krossen, Hege Jokelid, var med på telefonen i Valle Radio tysdagskvelden. Då fortalde ho at det var fjerde sesongen dei har teltmøter der og at bonden som slår jordet, måtte slå tidleg i år og bare fekk fire høyballar på jordet i førsteslåtten.

Då ho skulle gifte seg med Tor Syvert Jokelid, sa han at han ville kjøpe småbruket i Krossen, for det var eit så fint jorde å ha teltmøter på der. Huset var ikkje så mykje å skryte av, men det skulle han pusse opp, han er bygningssnekker. Den komande brura godtok dette, så no har dei altså teltmøter der i juni kvart år. Det vil alltid vere nokon som synest det er vanskeleg å gå inn på eit bedehus, men som kan gå på teltmøte.

Hege Jokelid fortalde at det kjem mykje folk på teltmøta, før om åra har det vore 2-400 på kvart møte. Det er ei god ramme om møta og kvar dag mellom 12 og 14 er det sending på Radio Evje. Også møta blir overførte i radioen.

Nytt i år er at det laurdag klokka 11 og sundag klokka 11 vil vere bibelundervisning. Folk har ønska det, og då prøver vi ei slik ordning. Læraren er Audun Hjellvik, som er forkynnar i Vestlandske indremisjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.