Glimt frå Hovden

Share

Sommeråpent på NRK i kveld hadde glimt frå Hovden. Det var ikkje mykje, programforma for Sommeråpent i fjor med båten som stoppa på stader var mykje meir distriktsvennleg enn den gamle folkevognbussen som svingar innom. Hovudprogrammet er frå Operataket, det er hovudstadsorientert først og fremst.

Men kulturpatrulja som dansa gangar og Sigrid Kjetilsdotter Jore som talsmann, det var tradisjonsrikt og fargerikt. Så kom skisport om sommaren i form av ein rampe der folk kunne renne ned og vise triks, det gjorde til og med programleiar Ida Nysæther Rasch. Det var alt eg fekk med meg, to små glimt frå Hovden.

Når ein tenkjer på all kulturen som finst i Setesdal sommarstid, så kunne nok ein heil kveld vore fylt med glimt frå Setesdal, det hadde truleg vore flott å få sjå, men slik var ikkje forma denne gongen.

Hyggeleg at lille Bykle kommune har fått profilert seg på NRK to gonger i 2014, både 17. mai og no i kveld, det må ein kalle godt jobba frå kommunen si side.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.