Riksveg 9 – Bruer og særtrekk langs vegen

Share

Nå er Reidar Tveitos bok Riksveg 9 – Bruer og særtrekk langs vegen kome for salg.

Torjus Rygnestad skriv:
Dette vart ei kjempefin og interessant bok på over 250 sider! Boka er spekka med gamle og nyare bilete frå heile dalen, og god og velskreven tekst til kvart bilete. Anbefaler alle med interesse for lokalhistorie å kjøpe denne.

Eg har gleda meg til at Reidar skulle bli ferdig med boka og fylgt arbeidet hans med boka. Det er blitt fleire turar oppover Setesdal for å ta bilete av bruene på vegen, eg trur han sa at det er 116 bruer. Han fortalde litt om dette i siste sendinga i Valle Radio før ferien, det hadde blitt ein større jobb enn han trudde då han sette i gang.

Sjølv skriv Reidar:
Nå er boka i salg heile vegen mellom Kristiansand og Hovden: Kiwi-Hovden
Coop-Bykle
Hasla-Valle
Coop-Rysstad
Setesdalsmuseet-Rysstad
Coop-Ose
Glashytta-Bygland
Almedal-Grendi
Coop-Byglandsfjord
Setesdal Libris-Evje
Vennesla Libris-Vennesla
Birting Libris-Kristiansand
Vivo bokhandel-Lillesand

Eg vonar boka får mange lesarar. Ho bør vere ei flott gåve til alle som har interesse for vegen og arbeider for å få gul stripe til Hovden. I grunnen syntest eg det var rart at Setesdal Regionråd ikkje støtta boka, men eg vonar dei kjøper ein del eksemplarar og gjev som gåve. Eit slikt storverk for heile Setesdal bør ein setje pris på og gjere seg nytte av.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.