Setesdalswiki i sommarvarmen

Share

Det går ikkje så fort å auke talet på artiklar i Setesdalswiki i sommarvarmen. Men i dag var det ein god dag, for Geir Daasvand hadde vore på tur og teke eit bilete av Skjerka som gav grunnlag for ein artikkel, og då han først var i gang, kom det fleire artiklar frå hans tastatur.

Gjennom dei åra vi no har halde på å skrive artiklar, har det blitt ein del feil i lenker, noko som fører til at lenker som er røde, kunne vore blå. Helland har gjort ein stor jobb i dag med å fikse på slike lenker. I samband med det importerte han artiklane om Iveland og Åseral frå Wikipedia, og plutseleg var det mange røde lenker som vart blå.

Sjølv har eg skrive nokre datoartiklar i dag. Eg plundra litt med morgondagen, for det er ikkje så mykje som skjer på ein måndag, og eg vil jo gjerne ha ei hending i ein datoartikkel. Men så såg eg at det er pensjonistbowling på Evje klokka 18, det er kvar måndag året rundt, ser det ut til, og då vart det ei hending og i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.