5600 artiklar på Setesdalswiki

Share

Setesdalswiki veks stadig. Eg prøver å notere kvar gong vi passerer 100 nye artiklar, og i dag runda vi 5600. Det gjekk på 20 dagar, frå 10. august til 30. august. I første rekke kan vi takke Geir Daasvatn for dette, han har teke initiativ til å skrive ei rekke artiklar relatert til Otra IL. Ettersom idrettslaget lengst sør i Setesdal er over 50 år, er det både folk og anlegg å skrive om.

I tillegg veks besøkstalet. I august rundar vi truleg 5000 unike gjester, morgondagen vil vise om vi klarar det. Morgondagen vil også vise om vi klarer å nå 10.000 sider besøkt. Då må nok litt fleire enn normalt sjå på litt fleire sider enn dei pleier å gjere, men når det kom 14 nye sider i dag, så er det jo litt nytt å sjå på for dei som vil fylgje med.

Etter kvart er det mange sider som har fått mange visningar. Det er eit oversyn over populære sider, og den syner at 630 sider er vist over 500 gonger, ta gjerne ein tur innom den og sjå sjølv: http://www.setesdalswiki.no/w/index.php?title=Spesial:Popul%C3%A6re_sider&limit=500&offset=500

Sjølv om ein artikkel ikkje er så stor i utgangspunktet, så vil det ofte bli lagt til meir stoff etter ein liten start. Framleis ønskjer eg at fleire registrerer seg som brukarar og tek til å redigere på Setesdalswiki, då kan det gode arbeidet vekse endå meir.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.