Kan vi starte i neste veke?

Share

Måndag er det 1. september. Då er det tillyst samling for alle som er interesserte i at Valle Radio skal gå ein ny sesong i møte. Det skal vere på Sølvgarden klokka 18, og etter ei drøfting om situasjonen, vert det middag.

Eg hadde intensjon om å starte opp alt midt i august med tysdagssendingar, men det lukkast ikkje på grunn av tekniske problem. Det vart sagt at den nye boksen i Bykle skulle vere klar 1. september, men eg lurer på korleis det har gått, eg har ikkje fått noko melding om det enno. Difor veit eg framleis ikkje om vi kan starte med tysdagssendingar 2. september heller.

Du som har lyst å vere med i radioarbeidet, meld interessa til Ørnulf Hasla, og ver velkommen til Sølvgarden måndagskvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.