Pussig samantreff

Share

I går skreiv eg om den nye boka til Reidar Tveito, Riksveg 9 – Bruer og særtrekk langs vegen.

Då eg snakka med han i går, fortalde han at han hadde fått bestilling frå Lyngdal, og eg lurte på om kanskje han skulle prøve å få selje boka i Mandal og. Eg fortalde at Reidun kjenner dei som driv Libris-bokhandelen i Mandal og at ho kanskje kunne ta ein prat med dei. Det syntest Reidar var ein god ide, så eg fortalde om dette til Reidun og ho ville gjerne snakke med dei.

I kveld fortalde ho at då ho ringde til bokhandelen, lo de og sa at det var eit pussig samantreff, for i går hadde dei lese om boka i Fædrelandsvennen og lurt på korleis dei skulle få tak i henne. Og så ringde Reidun om det same dagen etter. Dei vart enige om at eg skulle ta med ein kartong frå Byglandsfjord til Mandal i morgon, så skulle dei kome innom og hente den hos meg, og laurdag er den vel då å finne i butikken i gågata i Mandal.

Reidar samtykka i det, og dermed vert det slik.

Pussige samantreff kjem når ein minst anar det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.