Blir det sending onsdag?

Share

Ja, det blir det. Men om det blir onsdagssending med Harald Haugland som programleiar eller overføring av kommunestyre om næringsutvikling, det veit eg ikkje enno.

Eg undra meg litt då eg las i Setesdølen i dag ein annonse frå Valle kommune om at det skulle vere ekstra kommunestyremøte onsdagskvelden. Annonsen var underteikna av Tarald Myrum, så eg tenkte at eg fekk spørje ordføraren om korleis det hang saman. Då vi måndag hadde møte om hausten i Valle Radio, nemnde ingen at den dagen som var sett opp til å starte, også hadde eit planlagt ekstra kommunestyremøte.

Tarald var like overraska som eg då eg snakka med han i kveld. Han hadde vore på heia eit par dagar og lurte på om nokon hadde kalla inn til eit møte utan at han visste noko. Etter hans kalender skulle det vere formannskapsmøte onsdag 10. september og så kommunestyremøte 14 dagar etter det, 24. september. Det var slik vi hadde lista på møtet i Valle Radio og.

Han lova å undersøke kva som hadde skjedd, og når eg får tilbakemelding, skal eg fortelje det til dykk som les bloggen min.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.