Gratulerer med dagen

Share

Onsdag 10. september fyller min gode kollega Øystein Berg år. Gratulerer med morgondagen.

Det gjev meg høve til å fortelje om ein ny funksjon på Setesdalswiki. Du som fylgjer med der, vil sjå at vi har begynt å legge fødselsdata i ein slags tabell som kjem opp på høgre sida i artikkelen. Det vert kalla ein mal, og frå den hentar eit skript kvar dag informasjon om det er nokon som har fødselsdag. 10. september fyller Viggo Wilhelmsen 70 år og altså Øystein 63.

Takk til Helge Haugland, som driftar Setesdalswiki, for den flotte jobben du har gjort med å få til dette systemet. Det gjer nettstaden meir informativ og god. I morgon vil vi truleg runde 5700 artiklar. Ta gjerne turen innom for å sjå om du finn noko av interesse. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Hovedside

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.