Hengelåsvennnen

Share

Eg måtte le då eg for ei tid sidan las på moisund.com. Det gjer eg ofte, den sida ser ofte på dei indre bygder med eit skråblikk. Langt nede i venstre marg ligg lenker til aviser i Agder. Dei to største har fått nye namn i det siste. No heiter dei Hengelåsvennen og Hengelåsposten.

I dag laga eg ein artikkel om boka til Reidar Tveito på Setesdalswiki. Riksveg 9 – Bruer og særtrekk langs vegen er ei praktbok og ein liten artikkel kan ikkje gje henne rettferd, men slik er no situasjonen. Meir vil kome i artikkelen etter kvart.

I samband med at han gav ut boka, laga Johs. Bjørkeli eit intervju med Reidar. Det stod på trykk 8. august 2014, og når ein søker på google med tittelen, kjem han opp som eit av tilslaga. Men når ein trykkjer, så er det låst. Difor er jo namnet Hengelåsvennen ganske treffande, synest eg.

Etter det eg skjøner, blir artiklar som vert delte på Facebook, ikkje låst. Om det gjeld artiklar som avisa sjølv deler der, eller om ein abonnent kan dele ein artikkel og dermed gjere den tilgjengeleg for omverda, veit eg ikkje.

Skaff deg boka om du køyrer Riksveg 9, det er ei kjelde til informasjon som ikkje så fort går tom. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Riksveg_9_-_Bruer_og_s%C3%A6rtrekk_langs_vegen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.