Jakten på kjærligheten

Share

Eg reknar med at mange i Setesdal ser på programmet måndagskveldane, og det ser til og med ut til at Setesdølen får sjå det på førehand, for dei skriv om episoden måndagskvelden alt i tysdagsavisa, og den kjem jo ikkje på TV før lenge etter avisa er trykt.

Eg synest Tor Espen Helle gjev eit godt inntrykk slik vi ser han på skjermen. Han er seg sjølv, slik vi kjenner han frå det daglege livet her i Setesdal. Det synest eg er godt gjort, å vere seg sjølv med dialekt og alt når tv-kamera går, eg trur nok nokon kvar kunne begynt å stotre og stamme når dei skulle snakke i ein slik situasjon.

Så spørs det om kjemien fungerer med nokon av friarane hans, å date framom augo på heile Norge er nok noko anna enn å gå ut med ei jente ein treffer og likar i det stille. Å date med tv-kamera i hælane kan heller ikkje vere særleg naturleg og lett, så den som skal gjere det, må ha ei eiga evne til å slå av rampelyset og konsentrere seg om den ein er saman med, tenkjer eg. Tor Espen har så langt sett ut til å klare dette, det er imponerande.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.