Lislefarmen 2014

Share

Sundag er det tid for Lislefarmen i Bygland. Det skjer på Bygland tun, like ved Glashytta i Bygland. Der blir likt og ulikt demonstrert, det er ein marknadsplass fylt med (husflids)varer som gjerne er handlaga og kortreiste frå natur- og kulturmark i dalen. Bak Lislefarmen står husflidslaget og mållaget i samarbeid med andre lokale krefter.

I år skal den nye scena som er sponsa av Sparebanken Sør innviast med ein opptreden av Anne Karin Kaasa og Leikarringen frå Austad. På marknaden er det natursti og aktivitetar for små og store, open glashytte, og sal av mat som til dømes setesdalssuppe, rjomegraut og lefser med noko å drikke til. Det blir sal av handverk og anna frå bodar (det er plass til fleir!) og sist men ikkje minst vil det bli visa korleis belte og tipleband til stakkane lagas på bandvev.

På Setesdalswiki kan du lese meir om arrangementet. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Lislefarmen Der er det og mange flotte bilete frå tidlegare arrangement.

Dersom du har høve til det, bør du ta turen til Bygland sundag og få med deg eit kulturarrangement av dei sjeldne.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.