Må vente ei veke

Share

Eg hadde akkurat sendt programmet for denne veka då eg fekk telefon frå Jørund Georg Jore i dag tidleg. Vår tekniske sjef kunne då fortelje at sendaren i Åmli ikkje fungerte skikkeleg og at straumforsyninga til PC-en vår hadde teke kvelden. Han måtte difor få på plass ny straumforsyning og fikse sendaren i Åmli, noko som han neppe kom til å klare før sendingane i morgon og onsdag.

Då var det bare å tilbakekalle annonsa frå avisa og satse på at det vert i orden til neste veke. Dei som skulle vere med meg onsdagskvelden måtte få melding, den vil dei få i morgon. Eg sende dette til avisa og vonar det kjem inn i morgon:

Valle Radio ventar med oppstart

Planen var at Valle Radio skulle starte sendingane denne veka. Men tekniske problem gjer at oppstarten må vente. Sendaren i Åmli har hatt problem og må fiksast. I tillegg er det tekniske problem i studio. Vonleg vert dei ordna i løpet av komande veke, seier Harald Haugland, som ser fram til å starte sendingane att i lokalradioen.

Vonleg vert det noko godt å høyre i eteren når vi etter kvart kjem på lufta att. Den ventar ikkje forgjeves som ventar på noko godt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *