Oppstart hausten 2014

Share

I går stilte eg spørsmål om det blei onsdagssending med meg som programleiar eller overføring av eit kunngjort ekstra kommunestyremøte.

Då eg hadde skrive bloggen, kom det ei melding frå ordførar Tarald Myrum. Han meinte Setesdølen måtte ha gjort ein tabbe, for det skal vere ekstra kommunestyremøte i Bygland til onsdag for å diskutere næringsutvikling. Så har avisa blanda dei annonsene, meinte han.

Eg såg og i avisa ein notis om eit ekstra kommunestyremøte i Bygland om næringsutvikling. Då Regionrådet heller ville ha ein næringsutviklar som var ein større del på kontoret, sa Erik Berglihn at det ikkje passa for han. I staden vart han engasjert av Bygland kommune, der han arbeider med næringsutvikling i samband med planar for kultur og næring på Prestetunet.

På møtet i Bygland skal journalist i Dagens Næringsliv med fokus på reiseliv, Harald Berglihn, vere med. I tillegg kjem Erik Arntzen frå UiA, som arbeider med entreprenørskap og Natur Expo til møtet.

Då går onsdagen som planlagt og den vil få eit fokus på veg. Reidar Tveito, som eg vil kalle ekspert på Riksveg 9, kjem i studio for å fortelje om boka han har skrive, mellom anna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.