Planleggingsmøte på Sølvgarden

Share

I kveld var det planleggingsmøte for haustsesongen. Vi møttest på Sølvgarden klokka 18 og drøfta hausten før vi hadde middag, som var nydeleg kylling i urtesaus. Til dessert hadde vi stakkejente, om du lurer på kva det er, kan du jo kanskje tenke etter ein gong ekstra.

I drøftinga om haustsesongen måtte vi konstatere at vi ikkje har fått folk som følgje av oppropet Ørnulf hadde i Setesdølen i august, så vi må gå over til å ha onsdagssendingar bare annankvar veke. Eg kjem til å ha mine tysdagssendingar, men vil nok endre noko på dei slik at vi får meir aktuelle saker tysdagskveldane.

Samtalen var konstruktiv og dei ti som møtte opp, var positive til å gå laus på ein ny sesong. Om nokon vil lage program dei onsdagane som ikkje vert sette opp, står dei fritt til det.

Sjølv har eg snakka så vidt med dei som var med og laga program på burmesisk i juni, og dei kan tenkje seg å vere med vidare, så vi trur vi skal få til noko som rettar seg mot dei og som inkluderer på nyheter og andakt. Det vil bli som når NRK har sendingar på samisk, då vil det og vere mange som ikkje skjønar det som vert sagt, men kanalen har likevel halde fram med sendingane.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.