Situasjonen for Valle Radio

Share

Laurdag var Ørnulf saman med Jørgen Lien på inspeksjon av Åmlid-sendaren. Boksen der var brent opp, det vil kanskje ta ein månad å få ein ny på plass.

Fullt så lang tid tek det nok ikkje å få på plass ny straumforsyning til PC i studio, men det vil og ta litt tid. Difor er det vel mest realistisk å vente med tysdagssendingar til etter haustferien, som jo er om eit par veker.

Slik eg vurderer det no, vert første tysdagssending då 7. oktober. Vi har i haust tenkt å ha onsdagssending annankvar veke, så truleg vil det bli vanleg onsdagssending 8. oktober. Det skal vere kommunestyremøte 24. september, om vi får ting klart til den onsdagen, veit eg ikkje enno. Om det ikkje vert klart, går kanskje dette møtet utan radiooverføring om ikkje Jørund finn ei løysing som går rundt problema med datamaskinen i studio.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.