Personmalar på Setesdalswiki

Share

Etter at vi la inn datoartiklar frå år 1800 til no, vaks Setesdalswiki med om lag 77.000 artiklar. Dermed kunne vi legge inn personmalar på 1754 personar. Der vi har fødselsdato og personen lever, vil fødselsdagen kome opp på framsida. I dag er det to som har fødselsdag av dei som vi har artiklar om. Det er Anne Marie Lunden og Trygve Johansen. Gå på framsida, så kan du lese meir om dei. http://www.setesdalswiki.no/wiki/Hovedside

Det har vore ein stor jobb å legge inn data på alle 1754 personane. Av og til har vi og funne fødselsdagar medan vi har halde på. Store deler av haustferien gjekk med til dette, og takka vere Helge Haugland sin innsats er vi no ferdige og har personamalar på alle personar. Om du ser ein utan fødselsdag og du veit dagen, kan du sende meg ei melding eller aller helst registrere deg som brukar og sjølv legge inn fødselsdagen.

Ein mal er eit lite dataprogram som vi kan bruke på Setesdalswiki. Personmalen reknar ut alderen til ein person automatisk. I tillegg legg den inn namnet til personen på fødselsdatoen og på dødsdatoen.

Når vi no har datoartiklar tilbake til 1800, vil det vere naturleg å legge inn hendingar som er tidfesta i artiklane. Men det vil jo ta tid å gjere det, så her får vi nok sjå korleis det utviklar seg.

Elles utviklar Setesdalswiki seg fint og har 3-400 besøk kvar dag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.