Statsbudsjettet 2014

Share

Det meste av det eg gjer, vert lite influert av Statsbudsjettet 2014. Sjølvsagt er det viktig at norskopplæring for flyktningar held fram, det er jobben med det som sikrar lønna mi kvar månad. Men elles er eg for det meste i frivillig sektor, der har statsbudsjettet lite å seie, så langt eg kan forstå.

Då står det bare att å kunne glede seg over at det vart pengar til Riksveg 9, slik at strekninga Sandnes-Harstadberg kan bli utbetra. Alle som kjører mellom Valle og Rysstad, vil glede seg over dette, og det er takka vere Statsbudsjettet 2014 at pengane til dette kom på plass. Rett nok vert det lagt inn ein stor lokal pott, men utan 25 mill. frå statsbudsjettet, kunne ein ikkje starte utbetringa.

Dei andre sidene ved statsbudsjettet 2014 har eg ikkje sett meg så godt inn i, så dei vil eg ikkje kommentere noko.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.