To kveldar – mange tema

Share

Desse to første kveldane i Valle Radio i haust skulle eg unna mange å få oppleve. I går skreiv eg om den burmesiske halvtimen. I dag blir det ein samlepost om tema vi var innom i radioen resten av dei to kveldane.

Etter kåseri og andakt og i går kveld kom Kirsten Bråten Berg i studio og fortalde om Allsangkveld som ho planlegg som del av kulturveka. Då fekk vi og markere at Mads Berg Songbok er hundre år i år. Det heiter at om hundre år er allting glemt, men ho er ikkje heilt borte frå minnet, og mange av songane er det mange som minnest.

Så kom Torunn Charlotte Lund og fortalde om kulturbygget som er planlagd der Menighetshuset står i dag. Det fortener ein eigen blogg seinare. Etter Torunn hadde eg ein prat med Olav Mosdøl på telefonen og Chris Nyborg i studio. Vi snakka om ein nasjonal nyhet, den får også vente.

I dag hadde eg ordførar Tarald Myrum i studio frå Valle kommune. Det vart ein samtale som gav energi der vi var innom mange tema, tida gjekk helst altfor fort. Eg kjem noko innom noko av det vi snakka om seinare.

Så kom Arne Tronsen og ausa av sin kunnskap om konsesjonskraft, han har arbeidd med det i over 30 år og i sommar utvida arbeidsområdet hans seg ein god del. Så var Signe Sollien Haugå med frå ein parkeringsplass i Froland, Tonhild Kråkenes på telefonen frå Bykle oppmoda alle om å setje av sundagen til middag i menighetshuset til inntekt for TV-aksjonen og Hans Georg Kohler var med frå Oslo for å snakke om Solstad-foredraget som skal vere på Sølvgarden sundagskvelden før Astrid Nomeland runda av dei mange tema eg var innom med å fortelje om kvelden som Diakoniutvalet og Helselaget skal ha på Soknehuset neste tysdag der vår nye prostidiakon Anna Heggland skal snakke om Kvardagsdiakoni.

Mykje av dette vil eg kome inn på i bloggskrivinga min framover. Vonar det vil fange interessa di. Eg var i alle fall oppglødd då kvelden var over.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.