Lokalnytt på burmesisk

Share

Frå 17.30 til 18 har vi lokalnytt på burmesisk i Valle Radio. Kor mange som forstår det dei høyrer der, veit eg ikkje, men det skal vere nærare 100 burmesarar i Setesdal, så det vert vel om lag som når ein har samiske sendingar på NRK.

Kva slags nyheter får dei då?

I dag hadde vi desse nyhetene:

På Byglandsfjord er det et stort problem at mange katter ikke har noen eiere. Derfor skal man i november samle inn katter som ikke har noe merke. Bor du på Byglandsfjord og har katt, må den ha halsbånd på seg fram til 8. desember.

I morgen er det flaskeinnsamling på Evje. Da kommer elevene i 9. klasse rundt og samler inn flasker. De selger også karameller.

Valle Allidrettsklubb skal ha samling lørdag. Klubben er for ungdom fra 7. klasse og oppover. Denne kvelden skal de lage gaver for Frelsesarmeen i Kristiansand.

Fredag var det innbrudd i Evje gull og sylv. De fikk med seg smykker og klokker for 100.000 kroner. Politiet tok tre personer og har funnet noe av det som ble tatt. De fant også noe fra andre innbrudd den siste tiden. Har du hatt innbrudd i huset ditt? Meld fra til politiet.

Under 2. verdenskrig var det mange nordmenn som var i krig med tyskerne. I Åseral holdt de til i ei hytte i Kålvedalen. Søndag skal det være et arrangement der til minne som da en norsk geriljasoldat ble drept der for 70 år siden. Det er skilt på Åknes og du må gå 15 minutter på en traktorvei fra pakeringsplassen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.