Nytt hundretal på Setesdalswiki

Share

Artikkelen om Gudrun Omnes førte til at Setesdalswiki runda eit nytt hundretal i dag: 83.100. Etter at vi i oktober fekk så mange datoartiklar, hoppa vi frå om lag 6000 artiklar. Datoartiklane er foreløpig ikkje så innhaldsrike, det får kome etter kvart, akkurat som så mykje anna.

Men samstundes vil eg nok redusere nokre krav i artiklar. Det kan vere nok å ha ein kort artikkel på ei linje eller to nokre gonger. Å gjere Setesdølen om til leksikon kan ikkje skje utan at det er så pass substans i stoffet at det kan stå aleine, utan nyhetstilfanget som gjorde at det kom med i avisa. Nokre gonger går det fint, andre gonger har eg vurdert det til å vere for lite for ein artikkel. Dette vil nok kanskje justerast litt framover.

I tillegg vil Lokalhistoriewiki etter kvart gje ganske mykje fyldig informasjon frå Bykle når Heimar og folk i Bykle no kjem på nettet. Så får ein sanke litt stoff der ein kan finne det og prøve å få til noko. Nå går ferda mot 83.200 artiklar. Og det stoppar nok ikkje der.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.