2,2 millionar

Share

Så mange var innom salmeprogrammet i helga. I dag har eg lese litt rundt forbi for å sjå etter reaksjonar, og då kom eg over det talet. I snitt var det 68.000 som såg programmet, og i kyrkja hadde det vore 17.000 innom i løpet av helga.

Sjølv har eg hatt litt dagen derpå etter å ha sett mange timar med salmesang og gledd meg over det eg såg. I løpet av helga fekk eg ein telefon frå Niklos, han var oppglødd, han og.

Sjølv om det vart mange timar framom skjermen, var det jo nokre timar eg ikkje fekk med meg. Noko av det kjem på TV i adventstida, men elles kan eg nå gå inn på programmet på Internett og finne fram til dei bolkane eg vil høyre.

Avslutninga sundagskvelden med salmer om det kristne håpet var nok eit høgdepunkt for meg. Å sjå Helge Gudmundsen stå saman med koret og syngje sin fars salme Hjemme i Himlen var ei oppleving.

Setesdal hadde og sin plass i programmet. I salmeboka er det eit par melodiar frå Setesdal. Og så var det flott å høyre Olav Mosdøls to salmer i programmet: «I aust renn dagen» og «Det syng så vakre tonar». Kan hende får eg med noko av det lokale i sendinga i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.