Budsjettmøte

Share

I kveld var det budsjettmøte i Valle kommune som vart overført i Valle Radio, og i kveld verka alt som det skulle. Så langt eg fekk med meg det som skjedde, var debatten og edrueleg, men det smertar å redusere drifta. Difor hadde posisjonen blitt enige om eit framlegg til vedtak som ikkje kom til å redusere drifta så fort som rådmannen hadde lagt opp til. Og budsjettet vart vedteke med 11 røyster, det er det som posisjonen står bak. Fire røyster kom for framlegget til Arbeidarpartiet.

Debatten elles gjekk på om korleis ein skulle greie ut konsekvensar av kommunesamanslåing. Det enda vel opp med att Valle vil greie ut to variantar, ein i samarbeid med regionrådet og ein i fjellkommune-låma.

Møtet tok til klokka 18, klokka 19.15 var det pause med gruppemøte og matøkt, og så kom dei saman att litt før klokka 20 for endeleg å vedta budsjettet. I pausen kunne vi høyre vakker julemusikk i radioen, og etter pausen varte det ikkje lenge før møtet var slutt. Om folk ville heim til håndballkamp, eller kva det noe var, veit eg ikkje. Den tapte for øvrig Norge.

På tampen takka ordføraren politikarane for året som gjekk, han ba også rådmannen bringe takk til dei tilsette for innsatsen. Så ønska han god jol og godt nytt år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.