Jolesending 2014

Share

Som vanleg var det sending i Valle Radio lisle joleaftan. Det var Ørnulf Hasla som var ansvarleg, han hadde med seg Bjørgulv T. Berg, og teknikar var Jørund Georg med hjelp av Kjetil Carolis Jore og Torleiv Haugen Soltun.

Sendinga starta klokka 17 med direkte sending frå sentrum. Der fekk eg med meg at det var ein vinnar frå Bykle i pepparkakehuskonkurransen, Sissel Åkre hadde vore med i juryen og var med i sendinga.

Deretter var det trekning i lotteriet der ein kunne vinne ein iPhone. Det var mange gevinstar, ikkje alle loddnummera som vart trekte ut, var til stades, så då måtte dei trekke ein gong til. Det var Flavia Johnson Homme som vann telefonen.

Då sendinga i sentrum var slutt, var det tid for boksemat, det vil seie program som var laga for ei veke sidan. Først var det Tankar frå Bibelen, der var det dei faste andaktshaldarane Bjørgulv T. Berg, Torleif Harstad og Håvard Viki, i tillegg var sokneprest Terje Seilskjær med. Dei hadde og ein telefonprat med Knut Svein Dale om hans jolefeiring. Torleif Harstad fortalde om jolefeiring på 1950-talet i Valle.

Siste delen av kvelden hadde så Bjørgulv og Ørnulf ansvaret for. Dei hadde ein prat med Jan Olsen på Cuba og med Kirsten Bråten Berg i studio. Deretter fekk vi den årlege ordførarhelsinga frå Tarald Myrum. Om det var meir på programmet etter det, fekk eg ikkje med meg, for då vart eg oppteken med andre gjeremål. Men det vart ei fin sending så langt eg kunne høyre.

Då er det bare å ønske alle lyttarar av Valle Radio ei god jol.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.